top of page

Ansök om stipendium för ICMDA 2023 världskongress i Arusha Tanzania!

Om du är en kristen läkar- eller tandläkarstudent och vill åka till Arusha så kan du nu ansöka om stipendium på 15 000 kr. Kongressdeltagandet är en unik möjlighet att träffa kristna läkare från hela världen, lyssna på fantastiska föreläsare och få nya perspektiv på framtidens yrkesliv. Det kommer att blir en enastående upplevelse och vi gläds över att KLM kan stödja resan dit. 

 

Huvudkongressen är 20 - 25 juni och student-förmötet är 20-22 juni. Dessutom kommer KLM anordna en gruppresa till något missions-sjukhus och eventuellt en tvådagars-safari innan eller efter kongressen. Du hittar mer information på icmda.net/worldcongress.

 

Vi kommer att dela ut 7 stipendier. Skicka ansökan till Marc Schickel (marcschickel@web.de) senast 31/12. Skriv vem du är, vad du gör och varför just du vill åka till Arusha. Att var aktiv i en lokal studentgrupp är meriterande. KLMs styrelse kommer i början av januari besluta vem som får stipendium.

Efter kongressen förväntar vi oss en kort sammanfattning av din upplevelse, som kommer att publiceras i tidningen Ars Medicina. 

//KLMs styrelse

Afro Textiles
bottom of page